top of page
_edited.png

Culinair CANTABRIË

15 dagen vanaf 2000€ pp

Malay Malaysian famous traditional cookies made from green bean andsugar, called PUTU KACA

Culinair CANTABRIË - BASKENLAND

Proef Cantabrië & Baskenland - van vismarkt tot wijnkelder.
 
Cantabrië, Baskenland, aan de noordkust van Spanje, combineert ruige natuur, historische stadjes en een rijke culinaire traditie.

Santander en Santillana del Mar bieden charmante straatjes, markten en lokale delicatessen,
terwijl de grot van Altamira en kastelen het culturele erfgoed laten zien.

Langs de kust en in het Picos de Europa Nationaal Park kunnen bezoekers wandelen en watersporten combineren met het proeven van zeevruchten, kazen en traditionele gerechten.

Boutiquehotels en landelijke casas rurales maken het mogelijk cultuur, natuur en gastronomie in één reis te beleven.

De bestemming staat hoog op Valerie's bucketlist. 
Samen met haar betrouwbare leverancier stelt ze een uniek programma voor.
​
Qua accommodaties focust Valerie op kleinschalige accommodaties tot luxueuze wereldhotels.

Valerie deelt graag favoriete eetadresjes bij het overhandigen van de reisdocumenten.
​​
Graag deelt Valerie deze reis met u in de uitwerking van een gevarieerd programma.
​
Vluchten: Rechtstreekse vluchten op Bilbao vanuit Brussel mogelijk.​
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Pinxtos tour waarbij een lokale gids de beste bars selecteert & de verhalen achter de gerechten vertelt. 

Inclusief proeverij.

1000031375_edited.jpg
Typical snack of Basque Country, pinchos or pinxtos skewers with small pieces of bread, se
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Bezoek aan een lokale markt met gids, met aansluitend proeverij van lokale producten zoals kazen, Iberische ham & verse vis. Of bezoek aan een lokale kaasproducent.

1000031375_edited.jpg
Picon cheese or Tresviso cheese. Typical Cantabrian cheese made in the Picos de Europa..jp
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Masterclass rond de Baskische kaastaart, burned Basque cheesecake.

1000031375_edited.jpg
Culinary master class. Woman searching information on internet how to cook Basque cheeseca
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Behind the scenes: Een exclusieve rondleiding in Michelin-sterrenkeukens, waar chefs hun visie op de Baskische keuken delen.

1000031375_edited.jpg
Image by Francisco Suarez
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Een wijnproeverij van de lokale sprankelende wijn, txakoli, gecombineerd met typische gerechten.

1000031375_edited.jpg
Pouring of txakoli or chacolĆ­ slightly sparkling very dry white wine produced in Spanish B
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Boottocht langs de baai met proeverij van wijn & verse zeevruchten.

1000031375_edited.jpg
Image by Toa Heftiba
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Kookworkshop met een lokale chef waar men ontdekt hoe Cantabrische gerechten worden bereid.

1000031375_edited.jpg
bacalao al pil pil, salted cod in emulsified olive oil sauce, spanish cuisine, basque coun
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Een zoutdegustatie. Zout, één van de culinaire parels van de regio.

1000031375_edited.jpg
Image by Jason Tuinstra
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Uitstap naar een ciderhuis, waar men de cider rechtstreeks uit het vat proeft, eventueel vergezelt van een typisch menu.

1000031375_edited.jpg
Image by Jennifer Schmidt
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Valerie selecteerde zowel boetiekhotels, als internationale luxehotels. 

Gelegen in het centrum van de stad, of aan de rand van de stad.

1000031375_edited.jpg
IMG_E6277_edited.jpg
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Lunch of diner in één van de Michelin-sterrenrestaurants, voor wie de Baskische keuken op topniveau wil beleven.

1000031375_edited.jpg
A very elegant and beautiful table setting at fine dinning restaurant..jpg
Beste reispriode

Gans het jaar bereisbaar.

​

Van mei tot oktober voor lente-temperaturen.

In de winter voor een rustig toeristisch seizoen.

1000031375_edited.jpg
Aerial view of San-Sebastian and Beach of La Concha at sunny day, Spain...jpg
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Culinaire fietstocht langs markten, foodstops en uitzichtpunten, ideaal om gastronomie & de stad te combineren.

1000031375_edited.jpg
Image by Matt Saling
Te combineren met

Te combineren met Rioja voor een culinaire roadtrip door Noord-Spanje.

1000031375_edited.jpg
Image by Mario La Pergola
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

Kookworkshop met een lokale chef waar men ontdekt hoe Cantabrische gerechten worden bereid.

1000031375_edited.jpg
bacalao al pil pil, salted cod in emulsified olive oil sauce, spanish cuisine, basque coun
Graag een voorstel op maat?

Contacteer Valerie voor een gepersonaliseerd programma met accommodaties & belevingen op

maat van jouw wensen.

1000031375_edited.jpg
Botswana_edited_edited_edited_edited_edited.png
Unieke belevenis à la CulinaireReizen

CulinaireReizen beschikt over een lijst van resaurants met sfeer, alle soorten keukens. Van simpel tot Michelinniveau.

​

Valerie geeft deze adresjes graag mee bij de reisdocumenten.

1000031375_edited.jpg
Tabloid offering fast food in an empty terrace in San Sebastian, Spain. Vintage effect edi
TRAVELFACTORY
by Valerie Seeldraeyers
Malay Malaysian famous traditional cookies made from green bean andsugar, called PUTU KACA
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

CULINAIRE REIZEN, een niche van

'TRAVELFACTORY by Valerie Seeldraeyers'

Stationsstraat 1

1840 Londerzeel

valerie.s@travel-experts.be

Tel: 052 30 11 76

Mail: valerie.s@travel-experts.be

​

​

BTW-nummer 054 34 75 063

Verzekerd tegen financieel onvermogen

Werkend onder de licentie van Travel Experts, lic 5985​​​​​​​

​

© 2025  CulinaireReizen by Valerie Seeldraeyers,

member of  Travel Experts 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Logo Travel Experts
LOGO CULINAIRE REIZEN
Virtuoso logo
Garantiefonds Reizen
bottom of page